• Hopp til hovedmeny
  • Hopp til hovedinnhold
Kunnskapsfilm Meny
  • Alle serier
  • Om oss
  • Bytt til Bokmål

Fromasj og mousse

Fromasj og mousse er enkle kremdessertar som kan varierast i smak og serveringsmåte.

Kokk og servitør
  • Kaffe
    Spilletid: 0:5:31
  • Vin
    Spilletid: 0:8:21
  • Tradisjonsmat
    Spilletid: 0:4:40
  • Sous vide
    Spilletid: 0:1:58
  • Spesialkost
    Spilletid: 0:3:33
  • Serveringsmetodar
    Spilletid: 0:4:15
  • Råvarer
    Spilletid: 0:6:09
  • Orden og hygiene
    Spilletid: 0:3:28
  • Molekylær gastronomi
    Spilletid: 0:5:53
  • Øl
    Spilletid: 0:6:19
  • Mise en place
    Spilletid: 0:4:37
  • Mat- og vinmeny
    Spilletid: 0:3:21
  • Fromasj og mousse
    Spilletid: 0:4:20
  • God service
    Spilletid: 0:5:35
  • Driftsøkonomi
    Spilletid: 0:2:57
  • Iskrem
    Spilletid: 0:2:20
  • Fiskekraft
    Spilletid: 0:1:28
  • Filetering av flatfisk
    Spilletid: 0:2:35
  • Deling og skjæring av kjøtt
    Spilletid: 0:2:16
  • Baking
    Spilletid: 0:3:15
  • Brennevin
    Spilletid: 0:5:46

Ressursar

  • NDLA, fromasj og mousse
  • NDLA, dessert
  • NDLA, kalde desserter
Denne siden bruker informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.OkPersonvernerklæring