Fromasj og mousse Fromasj og mousse er enkle kremdesserter som kan varieres i smak og serveringsmåte. Kokk og servitør Kaffe Spilletid: 5:31 Vin Spilletid: 8:21 Tradisjonsmat Spilletid: 4:40 Sous vide Spilletid: 1:58 Spesialkost Spilletid: 3:33 Serveringsmetoder Spilletid: 4:15 Råvarer Spilletid: 6:09 Orden og hygiene Spilletid: 3:28 Molekylær gastronomi Spilletid: 5:53 Øl Spilletid: 6:19 Mise en place Spilletid: 4:37 Mat og vinmeny Spilletid: 3:21 Fromasj og mousse Spilletid: 4:20 God service Spilletid: 5:35 Driftsøkonomi Spilletid: 2:57 Iskrem Spilletid: 2:20 Fiskekraft Spilletid: 1:28 Filetering av flatfisk Spilletid: 2:35 Deling og skjæring av kjøtt Spilletid: 2:16 Baking Spilletid: 3:15 Brennevin Spilletid: 5:46 Ressurser NDLA, fromasj og mousse NDLA, dessert NDLA, kalde desserter