• Hopp til hovedmeny
  • Hopp til hovedinnhold
Kunnskapsfilm Meny
  • Alle
  • Barneskole
  • Ungdomsskole
  • Videregående
    • Studiespes
    • Yrkesfag
  • Kunnskapsfilm

Baking

Kokk og servitør
  • Kaffe
    Spilletid: 5:31
  • Vin
    Spilletid: 8:21
  • Tradisjonsmat
    Spilletid: 4:40
  • Sous vide
    Spilletid: 1:58
  • Spesialkost
    Spilletid: 3:33
  • Serveringsmetoder
    Spilletid: 4:15
  • Råvarer
    Spilletid: 6:09
  • Orden og hygiene
    Spilletid: 3:28
  • Molekylær gastronomi
    Spilletid: 5:53
  • Øl
    Spilletid: 6:19
  • Mise en place
    Spilletid: 4:37
  • Mat og vinmeny
    Spilletid: 3:21
  • Fromasj og mousse
    Spilletid: 4:20
  • God service
    Spilletid: 5:35
  • Driftsøkonomi
    Spilletid: 2:57
  • Iskrem
    Spilletid: 2:20
  • Fiskekraft
    Spilletid: 1:28
  • Filetering av flatfisk
    Spilletid: 2:35
  • Deling og skjæring av kjøtt
    Spilletid: 2:16
  • Baking
    Spilletid: 3:15
  • Brennevin
    Spilletid: 5:46

Kunnskapsfilm blir utviklet av Leidar
Kontakt oss: +47 970 80 096 / ­mari.finnestad@leidar.com