Fromasj og mousse Fromasj og mousse er enkle kremdesserter som kan varieres i smak og serveringsmåte. Lytt her Kokk og servitør Kaffe Spilletid: 0:5:31 Vin Spilletid: 0:8:21 Tradisjonsmat Spilletid: 0:4:40 Sous vide Spilletid: 0:1:58 Spesialkost Spilletid: 0:3:33 Serveringsmetoder Spilletid: 0:4:15 Råvarer Spilletid: 0:6:09 Orden og hygiene Spilletid: 0:3:28 Molekylær gastronomi Spilletid: 0:5:53 Øl Spilletid: 0:6:19 Mise en place Spilletid: 0:4:37 Mat- og vinmeny Spilletid: 0:3:21 Fromasj og mousse Spilletid: 0:4:20 God service Spilletid: 0:5:35 Driftsøkonomi Spilletid: 0:2:57 Iskrem Spilletid: 0:2:20 Fiskekraft Spilletid: 0:1:28 Filetering av flatfisk Spilletid: 0:2:35 Deling og skjæring av kjøtt Spilletid: 0:2:16 Baking Spilletid: 0:3:15 Brennevin Spilletid: 0:5:46 Ressurser NDLA, fromasj og mousse NDLA, dessert NDLA, kalde desserter